Blog

Kam se zase ztratila ta faktura, když měla tak pěknou košilku?

Kam se zase ztratila ta faktura, když měla tak pěknou košilku?

Modul na správu zakázek vám poskytuje přesný přehled o efektivitě vaší firmy: jak pracují vaši lidé, jak si ekonomicky stojí každá jednotlivá zakázka i celé projekty. A všechny přijaté faktury máte hezky pohromadě.

Kolikrát za měsíc použijete vy, nebo vaši kolegové tuto větu? Někdy se zdá, že faktury požírá nějaký škodolibý kancelářský skřítek nebo, že si s námi faktura hraje na schovávanou.

Je to možná úsměvné, ale když se to neustále opakuje a volají vám naštvaní dodavatelé s dotazy, proč nemají uhrazenou fakturu, jde legrace stranou.

Vyřešit tyto problémy stojí spoustu času, telefonátů a často nepříjemných chvilek. Přitom řešení je jednoduché, začněte ve vaší firmě používat platformu MySmartplace a díky modulu Zakázkový systém brzy budete na tyto události vzpomínat s úsměvem.

Jak to celé funguje? V modulu zakázky je záložka Přijaté faktury. Ať už přijde faktura poštou, nebo elektronicky, podle toho, jaké máte zavedené procesy, jí zodpovědná osoba zaeviduje v online rozhraní MySmartplace. Zabere to jen chvilku.

Pak už je to jednoduché, zodpovědná osoba fakturu zkontroluje, přiřadí k ní správnou zakázku, spáruje jí s objednávku (pokud byla objednávka vystavena) a jedním klikem jí pošle ke schválení příslušnému nadřízenému. Tomu vyskočí notifikace a bude tak hned vědět, že je potřeba fakturu schválit. Velmi rychle tak může být faktura zlikvidována a posunuta do účetního oddělení k proplacení. Vše se děje online a každý má možnost se podívat, v jakém stavu se aktuálně faktura nachází.

A to není zdaleka vše, co MySmartPlace umí. Modul na správu zakázek vám poskytuje přesný přehled o efektivitě vaší firmy: jak pracují vaši lidé, jak si ekonomicky stojí každá jednotlivá zakázka i celé projekty. Naplánujete s ním náklady a výnosy a kdykoli vám sdělí skutečný stav ziskovosti zakázek.

Vašim pracovníkům zjednoduší práci a poskytne rychlý schvalovací proces odkudkoli. Umožňuje naplňovat v maximální míře hodnotu work-life balance, která je klíčová pro stabilní pracovní tým.

Více informací k modulu Zakázky se dozvíte zde.

Vyzkoušejte nás zdarma ještě dnes a už brzy zjistíte, jak vám MySmartplace pomůže v řízení vaší firmy.