Blog

Kolik různých softwarů potřebujete, abyste byli efektivní?

Kolik různých softwarů potřebujete, abyste byli efektivní?

Naše SMART prostředí umožňuje zákazníkům, aby si z naší nabídky zvolili jen takové moduly, které se jim vyplatí a zajistí jim efektivnější podnikání, úspory a vyšší zisky.

V dobách, kdy byly firemní softwary úplnou novinkou a inovací, byl jednoznačný trend využívat co nejrobustnější a nejucelenější softwarová řešení. Jejich implementaci si mohly dovolit jen velké nadnárodní společnosti a jejich cílem byly primárně jednotné pracovní postupy, kvalitní reporting a zajištění kontrolních systémů ve firmách s mnoha tisíci zaměstnanci. Taková řešení si samozřejmě malé a střední firmy nejen nemohou dovolit, ale ani by jim nesloužila správně. Pravděpodobně by nebyly schopné velkou část modulů takového robustního řešení využít.

Naše SMART prostředí umožňuje zákazníkům, aby si z naší nabídky zvolili jen takové moduly, které se jim vyplatí a zajistí jim efektivnější podnikání, úspory a vyšší zisky. Zároveň jsou všechny naše moduly připraveny na vzájemnou komunikaci a také na komunikaci se softwary, které nejsou našimi produkty. Bez problémů tedy umíme zajistit exporty dat například do účetních softwarů či jiných vnitrofiremních digitálních nástrojů, které již používáte.

Tedy softwarů můžete mít libovolný počet, důležité je vždy zajistit, aby mezi sebou byly schopné komunikovat a předávat si již jednou zadaná data.  V tom spočívá chytrost našeho MySmartPlace řešení.